250 De retete din arta culinara chinezeasca

PRP: 19,90 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,93 lei
Diferență: 4,97 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-724-081-2
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 232

DESCRIERE

Arta culinara chinezeasca este renumita in intreaga lume. Ea a parcurs mii de ani de rafinament si perfectionare, de la mancarea gatita pe pietre fierbinti pana la mancarurile sofisticate care se serveau la Curtile Imparatesti. In timpul Dinastiei Tang (618-907), arta culinara chinezeasca, ca si celelalte arte, a cunosut o mare inflorire. Nu numai culoarea, aroma si gustul erau importante, dar si forma de prezentare a bucatelor au devenit elemente esentiale in arta culinara.

Bucataria chinezeasca s-a diversificat prin folosirea unro condimente speciale, locale. Dupa unele statistici, in prezent, in intreaga China exista peste 5000 de feluri de mancaruri tipice, la care se mai adauga mancarurile locale si cele preparate in familie. Autorii cartii, care au trait in China mai multi ani, au ales pentru publicul romanesc retete care pot fi pregatite cu ingrediente existente in pietele si magazinele din tara noastra.

Autori: Dorobantu Ion, Dorobantu Eufrosina
ISBN: 973-8457-94-7
Nr. Pagini: 232
 

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2610 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.