Alimentele biologice umane, volumul 2. Glucidele, protidele si lipidele care ne sunt permise si ce probleme pun acestea

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

„Gratie focului, am reusit sa facem „mancabile” alimente care, in mod normal, nu ne erau destinate. Aceste alimente anti-specifice si denaturate, care sunt cerealele si carnurile animale, sunt otravuri lente pentru noi, ele ne perturba metabolismul si ne viciaza umorile…

…Adversarul nostru cel mai de temut a fost si ramane omnivorismul omenesc, falsa teorie stiintifica, inventata in intregime pentru a servi anumite interese economice si a impinge constiintele in eroare, a le manipula si teleghida in scopuri straine omului (considerat ca fiind un mijloc, si nu un scop).” – P. V. Marchesseau

Anul aparitiei:     2019
Nr. pagini:     82 pagini
Tip coperta:     necartonata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0841 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.