Arta serviciilor in restaurante, baruri, gastronomie, hoteluri, pensiuni

Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Stere Stavrositu
Editura: ARTA SERVICIILOR IN TURISM
Anul publicării: 2006
DESCRIERE
Prezentare:
Sinteza din cuprinsul lucrarii "Arta Serviciilor":
Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale;
Particularitatile artei serviciilor in restaurante;
Organigrama formatiei de lucru in complexe-restaurante;
Calitatile si atributiile profesionale necesare personalului din restaurant;
Clasificarea, structura si profilul de functionare a unitatilor de Alimentatie;
Dotarea unitatilor de servire si de productie, pe activitati functionale;
Pregatirea unitatilor (restaurantelor) pentru primirea si servirea consumatorilor;
Metode si forme de organizare ambientala a restaurantelor;
Reguli de etica profesionala in primirea si servirea consumatorilor;
Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor in restaurante;
Recomandarea si serviciile meselor: mic dejun, dejun, cina;
Tehnici de mise-en-place-uri si servicii pentru fiecare ocazie in servirea meselor;
Organizarea serviciilor pentru mese festive si oficiale (protocol);
Oferta serviciilor in turismul international (pe nationalitati);
Sistemul informational de evidenta operativa in restaurante;
Oferta, tehnologia, sortimentul si servirea bauturilor aperitive si digestive la mese;
Amestecuri de bauturi (coctailuri), tehnici de preparare (retete) si servire;
Arta culinara (gastronomia si gastrotehnica), alimentele, retete si tehnologii;
Oferta grupelor de preparate in succesiunea structurii meniurilor;
Sosuri, gustari, supe, ciorbe, mancaruri si specialitati din: peste, fructe de mare, vegetariene, pasare, vita, porc;
Notiuni de igiena si protectia muncii in restaurante (unitati de alimentatie publica);
Arta serviciilor de hotelarie, structura organizatorica, clasificare;
Compartimentarea si dotarea hotelurilor, pe activitati functionale;
Organigrama formatiei de lucru, calitati si atributii profesionale pe functii;
Sistemul informational de evidenta operativa in unitatile de cazare;
Schite si planse color din Arta Servirii si Arta Gastronomica.
Sinteza din cuprinsul lucrarii "Arta Serviciilor":
Organizarea si structura restaurantelor pe activitati functionale;
Particularitatile artei serviciilor in restaurante;
Organigrama formatiei de lucru in complexe-restaurante;
Calitatile si atributiile profesionale necesare personalului din restaurant;
Clasificarea, structura si profilul de functionare a unitatilor de Alimentatie;
Dotarea unitatilor de servire si de productie, pe activitati functionale;
Pregatirea unitatilor (restaurantelor) pentru primirea si servirea consumatorilor;
Metode si forme de organizare ambientala a restaurantelor;
Reguli de etica profesionala in primirea si servirea consumatorilor;
Forme de prezentare a preparatelor si bauturilor in restaurante;
Recomandarea si serviciile meselor: mic dejun, dejun, cina;
Tehnici de mise-en-place-uri si servicii pentru fiecare ocazie in servirea meselor;
Organizarea serviciilor pentru mese festive si oficiale (protocol);
Oferta serviciilor in turismul international (pe nationalitati);
Sistemul informational de evidenta operativa in restaurante;
Oferta, tehnologia, sortimentul si servirea bauturilor aperitive si digestive la mese;
Amestecuri de bauturi (coctailuri), tehnici de preparare (retete) si servire;
Arta culinara (gastronomia si gastrotehnica), alimentele, retete si tehnologii;
Oferta grupelor de preparate in succesiunea structurii meniurilor;
Sosuri, gustari, supe, ciorbe, mancaruri si specialitati din: peste, fructe de mare, vegetariene, pasare, vita, porc;
Notiuni de igiena si protectia muncii in restaurante (unitati de alimentatie publica);
Arta serviciilor de hotelarie, structura organizatorica, clasificare;
Compartimentarea si dotarea hotelurilor, pe activitati functionale;
Organigrama formatiei de lucru, calitati si atributii profesionale pe functii;
Sistemul informational de evidenta operativa in unitatile de cazare;
Schite si planse color din Arta Servirii si Arta Gastronomica.
Transport in Bucuresti
-Edituri
-Top 10
-Promoţii
-- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
OPINIA CITITORILOR