Branzeturi pentru casa si piata - 120 de retete pentru prelucrarea laptelui

PRP: 22,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,04 lei
Diferență: 3,96 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Daca esti un mic producator de branzeturi, sau doar un pasionat de aceste produse, atunci cartea de fata va fi o mina de aur. Contine 120 de retete diverse pentru prelucrarea laptelui de vaca, oaie sau de capra. Este bogata in sfaturi practice care pleaca de la depozitarea corecta a laptelui si merg pana la transformarea lui in produse deosebit de gustoase, in branzeturi de toate felurile.

Desigur, nu trebuie sa aveti ambitii de mare producator de branza pentru a pune in practica si a incerca retetele din aceasta carte. Este nevoie doar de putina rabdare, de ceva timp si de lapte. Mult lapte, fie ca este de capra, de oaie sau de vaca. Veti avea astfel pe masa tot felul de tipuri de branza preparate chiar de dumneavoastra.

Cuprins:

Cuvant inainte la a 8-a editie
Laptele, hrana pentru om
Substantele din lapte
Tipuri de lapte: de vaca, de oaie, de capra, de iapa
Laptele de capra
Laptele de oaie
Laptele de iapa
Laptele pentru prepararea branzeturilor
Igiena
Depozitarea laptelui
Lactatele lichide, untul si zerul
Laptele acru
Iaurtul
Chefirul
Smantana
Untul
Laptele batut
Zerul si produsele din zer
Prepararea branzeturilor
Instructiuni generale de preparare
Pregatirea laptelui
Branza nematurata
Branza complet nematurata
Comercializarea branzei nematurate
Branza moale
Producerea unei roti de branza moale
Retete de branza moale
Branza moale cu Brevibacterium linens
Branza cu mucegai
Branza cu consistenta medie si branza tare
Instructiuni generale de preparare a branzei cu consistenta medie si a branzei tari
Prinderea laptelui
Retete de branza cu consistenta medie si branza tare
Posibile greseli la prepararea branzeturilor
Alte posibile cauze ale greselilor la prepararea branzei tari
Unelte

Nr. de pagini: 222
Anul aparitiei: 2014

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.0996 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.