Ce stim si ce nu stim despre cafea

Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Ce stim si ce nu stim despre cafea.  - Lucrarea de fata prezinta pe intelesul tuturor, cele mai importante aspecte privind originea, aria de raspandire si cultura
  arborelui de cafea, inclusiv recoltarea si prelucarea fructelor sale (pana la obtinerea boabelor de cafea verde).
 
 - De asemenea, sunt prezentate elemente privind compozitia chimica, valuarea nutritiva si energetica a cafelei, cat si metodele tehnologice cele mai
 moderne, folosite pe plan modial la procesarea cafelei crude sub forma de cafea prijita, macinata ambalata.
 
 - In final, autorul prezinta cateva reguli de baza care trebuie respectate la prepararea unui cafele de buna calitate, precum si gama variata de retele moderne privind pregatirea acestei bauturi miraculoase.
 
 Cititi... si savurati!!!
 
 Ilustratii: Alb - negru
 Nr.pagini 91

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1720 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.