Ciuperci CHAMPIGNON. Tehnologia de cultura (Agaricus spp.)

PRP: 26,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 20,80 lei
Diferență: 5,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Champignon tehnologia de cultura (Agaricus spp.). Ciuperca de balegar sau de strat, alba, crem sau bruna

Din cuprins:
Prefata
Capitolul I - Caracterizare generala
Capitolul II - Tehnologia de cultura in sistem clasic
Capitolul III- Tehnologia de cultura in sistem intensiv-industrial
Capitolul IV- Tehnologia de cultura a ciupercii termofile-AGARICUS BITORQUIS
Capitolul V- Norme privind cultura ecologica a ciupercilor
Capitolul VI- Boli si daunatori
Capitolul VII- Pesticide utilizate la dezinfectia si combaterea bolilor si daunatorilor
Lista de figuri
Bibliografie

CHAMPIGNON, cea mai cultivata si consumata specie de ciuperci de pe Terra, face subiectul acestei lucrari, cand pentru prima data este prezenta ca o afacere sigura si rentabila.Prin continutul de aminoacizi din proteine, de saruri minerale, vitamine, fara colesterol, grasini, sare si zaharuri, ciupercile sunt considerate un aliment complet. Champignons contine de 12ori mai multi antioxidanti decat germenii de grau si de 4 ori mai mult decat ficatul de pasare - surse principale de ergotioneina  recunoscute in prezent. Prin procesare cantitatea de antioxidant nu scade....
Proteina vegetala obtinuta din ciuperci se afla pe locul doi, pe plan mondial dupa cea din soia.

Anul aparitiei: 2010
Nr.pagini: 287

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1067 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.