Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc

PRP: 37,57 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 30,81 lei
Diferență: 6,76 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Cred insa ca deprinderile culinare de baza sunt o virtute, ca abilitatea de a te hrani cu pricepere atat pe tine, cat si pe altii ar trebui predata tuturor tinerilor drept o competenta fundamentala, ca ar trebui sa devina la fel de esentiala in procesul de maturizare ca atunci cand te stergi singur la fund, traversezi fara nici un ajutor strada sau cand ajungi sa inspiri suficienta incredere incat sa ti se dea bani cu imprumut.

...

Un minimum de cunostinte despre cum se manuieste un cutit ar trebui sa fie obligatoriu. Fara el nu suntem buni de nimic, suntem niste naufragiati cu o cutie de conserve alaturi – dar niciun deschizator. Totul incepe cu deprinderea modului in care se foloseste un obiect ascutit, suficient de familiar ca sa ducem treaba la bun sfarsit fara sa ne ranim. Asadar, vorbim despre elementele de baza ale manuirii, ascutirii si pastrarii cutitelor, precum si despre acelea ale taiatului, tocatului si feliatului rudimentar, dar eficient. Nimic prea serios. Doar suficienta indemanare in folosirea cutitului, cat sa te poti masura cu orice bunica din Sicilia. ANTHONY BOURDAIN

Autorul volumului Kitchen Confidential e de-acum tata, insa nu si-a facut curat in vocabular, nu si-a pierdut apetitul usturator si nici perspectiva critica. Time Magazine

Bourdain e un populist adevarat, la fel de preocupat sa ridice in slavi cel mai umil lucrator la wok, pe cat e sa-si preamareasca super-chef-ul. Daca privirea agera si limba ascutita i-au adus faima, ceea ce l-a mentinut in lumina reflectoarelor este sufletul sau. Asemenea lui Oscar Wilde, e un moralist in haine de libertin. Sa-l tina mult si bine! Denver Post

Domnul Bourdain este un scriitor inflacarat, cu mult umor si adesea spurcat la gura.
Te infioara cand sare la atac, dar e si un entuziast care scrie bine despre lucrurile dragi lui. Relatarile sale detaliate despre vietile secrete ale angajatiilor din restaurante sunt nemaipomenite. Wall Street Journal


Numar pagini: 328
Format: 13*20
Anul aparitiei: 2013
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

Crud. Povesti taioase din lumea mancarurilor si a celor care gatesc

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1376 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.