Flash on English for Cooking, Catering and Reception. Second edition, Catrin E Morris, ELI

Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Grammar

DESCRIERE

Language skills development in situations taken from various areas of the catering and hospitality world: from front-of-house contact with customers to nutrition, cooking and service. Organised in short units, it deals with a range of customer-facing situations to help students build confidence and fluency.

Topics covered:
 The restaurant staff
 Clothes and personal hygiene
 The kitchen area
 Food and cooking methods
 Preparing a menu
 Serving techniques
 International cooking
 At the bar
 At reception
 Problems and complaints

Nr. pagini: 64

Format: 29, 8 x 21, 2

Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2405 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.