Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium - Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete

Preț: 11,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 96
Categoria: Gastronomie

DESCRIERE

Cartea autorului Florentina Pavel „Florentina Pavel, Preparate culinare din carne premium Pasari. Bibilica, fazan, gasca, prepelita, porumbel, strut, baituri, fripturi, carnati, ciorbe, sosuri. Peste 140 de retete" de la editura ALEX and ALEX
 
In paginile acestei carti au fost adunate aproape 150 de retete din carne de vanat cu pene, dar care pot fi utilizate si pentru prepararea carnii de prepelite crescute in gospodarie, fazani, pauni, struti, etc.
 

De ce "carne premium"?

- Provine de la pasari crescute in locuri largi, gospodarii, tarcuri, vanat.
- Hranite cu cereale si nutreturi specifice semisalbaticiei.
- Carne rosie, frageda, gustoasa.
- Saraca in calorii, colesterol, grasimi.
- Continut crescut de fier si proteine.
- Recomandat si persoanelor cu hipertensiune, diabet, anemie, diete, etc.


Anu aparitiei: 2017
Nr. de pagini: 96

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2406 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.