Igiena si controlul produselor de origine animala

PRP: 54,40 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 48,96 lei
Diferență: 5,44 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: CONSTANTIN SAVU
Editura: SEMNE
Anul publicării: 2009
DESCRIERE
Igiena si controlul produselor de origine animala.
Prezentare - Igiena si controlul produselor de origine animala.
S-a considerat necesar un material care sa abordeze problema“salubritatii alimentelor” ce ne implica pe toti, de la producatori la medici ingienisti si consumatori, intr-o lucrare care dezvolta o serie de aspecte legate de calitatea materiilor prime, conditiile de procesare, depozitare si desfacere a alimentelor. Daca pana nu demult era primordiala asigurarea de produse alimentare in cantitati suficiente, acum se acorda o atentie sporita integritatii alimentelor, cunoscut fiind faptul ca se practica fraudarea prin substituire totala sau a unor componente de baza, cu substante asemanatoare, dar cu valoare nutritive mult diminuata sau, mai grav, cu substante nepermise consumului uman, practica ce atrage punerea in pericol a sanatatii consumatorilor.
Conceptul de“siguranta alimentara” este tot mai greu de realizat, pe de o parte datorita diversificarii gamei sortimentelor de produse alimentare, iar pe de o parte, datorita poluarii tot mai intense a atmosferei, prin emanatiile de gaze toxice, prin activitatea din industrie si agricultura. Elementele nocive sunt tot mai numeroase, necesitand largirea ariei de determinari de laborator si stabillirea unor tehnici noi, eficiente si rapide. Pentru implinirea acestui deziderat, personalul care lucreaza in igiena alimentara trebuie sa fie instruit periodic, astfel incat sa faca fata continuei transformari in domeniu.
De aceea, in lucrarea de fata prezentam metode noi de determinare a calitatii alimentelor, opinii noi despre conceptual de “calitate” si“autocontrol”, limite actuale ale
parametrilor urmariti pentru permiterea comercializarii alimentelor, orientari moderne ale profesiei de ingienist etc.
Nr. pagini: 673
Conceptul de“siguranta alimentara” este tot mai greu de realizat, pe de o parte datorita diversificarii gamei sortimentelor de produse alimentare, iar pe de o parte, datorita poluarii tot mai intense a atmosferei, prin emanatiile de gaze toxice, prin activitatea din industrie si agricultura. Elementele nocive sunt tot mai numeroase, necesitand largirea ariei de determinari de laborator si stabillirea unor tehnici noi, eficiente si rapide. Pentru implinirea acestui deziderat, personalul care lucreaza in igiena alimentara trebuie sa fie instruit periodic, astfel incat sa faca fata continuei transformari in domeniu.
De aceea, in lucrarea de fata prezentam metode noi de determinare a calitatii alimentelor, opinii noi despre conceptual de “calitate” si“autocontrol”, limite actuale ale
parametrilor urmariti pentru permiterea comercializarii alimentelor, orientari moderne ale profesiei de ingienist etc.
Nr. pagini: 673
Transport in Bucuresti
-Edituri
-Top 10
-Promoţii
-- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
- 26,40 leiPRP: 30,00 lei
OPINIA CITITORILOR