Mancaruri de altadata. Vinuri si vechi bauturi romanesti

PRP: 37,57 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,18 lei
Diferență: 9,39 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Mancaruri de altadata de Dan-Silviu Boerescu. ARTA CULINARA TRADITIONALA: alivenci, arpagic Istanbul, becatine cu trufe, berbec cu sardele, Bibesco cu piure de castane, bors cu cuiul usei, bujenita de iepure, buture imparatesc, carne ametita, carnaciori de raci, chitonag de gutui, clapon umplut, coarda de lamaie, costite de porc in prapur, dulceata de patlagele verzi, epigrame de miel, flori de salcam coapte, haragnit-balmus, lapte de migdale, lapte zburat, lostrita gatita domneste, muhalebiu, mustalevria, parjoala negustorului, pelin de mai, pelincile Domnului / scutecele lui Hristos, perisoare in vin cu stafide, pesmeti de sacaz, placinta de bojoci de miel, platica lui Odobescu, prepelite in mat, Principele Nicolae (cu migdale si fisticuri), puiul coanei mari / puiul tatei / puiul gazdei vrednice / pui Sultanica, pui umplut cu raci, purcel alandala, rachiu cu indrisaim, salata de crizanteme, schembea, scordolea, sirop de samanta de pepene galben, sufleu de mamaliga, sulisoare, supa cu strudel de maruntaie, salaul gastronomului rafinat, serbet de iasomie / de flori de lamaie / de micsunele / de nufar / de porumb, snitel de nuca, sold de cerb, timbala de castane, trahana, uger de purcica, unt negru, vrabii cu sos si mamaliguta, zalatina de toporasi, zulufi— 679 de retete de demult, plus 79 de vinuri si alte bauturi vechi, culese din carti de gastronomie rare si manuscrise unicat.

DAN-SILVIU BOERESCU este scriitor, conduce revista PLAYBOY, a initiat seria Ghidul Vinurilor (premiata la Gourmand World Cookbook Awards) si proiectul editorial Lifestyle, a semnat Istoria erotica a micului dejun, a reeditat Dictatura Gastronomica de C. Bacalba? a.
CATALIN PADURARU este critic de vin, a fondat Vinexpert, este co-autor al Ghidului Vinurilor, editiile 2009 si 2010, membru ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania) si FIJEV (Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Vin).
FLORICA BUD este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, presedinte al Fundatiei Culturale Bona Fide, vicepresedinte al Asociatiei Scriitorilor Baia Mare. In 2006, a obtinut Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti


Autor: Dan-Silviu Boerescu, Catalin Paduraru, Florica Bud
Anul aparitiei: 2010
Nr. de pagini: 240
Vezi și alte cărți: Mancaruri

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.2328 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.