Nucul. Proprietati si retete cu nuci. Colectia - Camara bunicii 4

PRP: 39,92 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 29,93 lei
Diferență: 9,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Cartea, Nucul proprietati si retete, urmareste sa ofere cititorilor cateva date esentiale despre regele pomilor fructiferi, cum este denumit, pe buna dreptate, acest impozant arbore, prezent in numeroase zone ale tarii noastre. Sunt enumerate cele mai cunoscute soiuri romanesti, facandu-se referiri la caracteristicele esentiale ale acestora (aspectul si greutatea fructelor, perioada de rodire etc.). Pe langa nucile obisnuite, in carte se vorbeste si despre asa-numitele nuci false, cunoscute si foarte agreate pentru calitatile lor nutritive, mai ales de catre vegetarieni.

Nucile pot fi savurate ca atare, suplinind, cu succes, o gustare sau pot fi incorporate in multe retete incitante, care te indeamna sa le incerci numaidecat. Nu stati pe ganduri, asezati-va comod, la umbra, sub coroana generoasa a unui nuc, si rasfatati-va, gustand, preparatele minunate prezentate in retetele din carte.

Va dorim succes in realizarea lor si pofta buna!

Cuprins:

Sadeste nuci cu gandul la viitor!

Descrierea nucului
Morfologia nucului
Cultura nucului
Familia nucului
Recoltarea nucilor
Compozitia miezului de nuca
Nuci verzi, coji verzi (mezocarpul) si frunze de nuci
Uleiul de nuca
Tratamente naturiste si remedii populare

Retete
Salate, sandvisuri, creme tartinabile, aperitive
Salate din fructe, müsli, preparate pentru micul dejun
Supe
Preparate din carne de pasare
Preparate din carne de porc
Preparate din carne de vita si vanat
Garnituri, sosuri, preparate din legume si paste
Sortimente din paine, cozonac, aluat dospit
Fursecuri, briose
Prajituri, torturi
Placinte, gogosi, aluat frantuzesc, sufleuri
Dulciuri cu fructe, inghetate, parféuri, compoturi
Indexul alfabetic al retetelor

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2016

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.2343 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.