Pizza si paste fainoase

PRP: 16,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 12,80 lei
Diferență: 3,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010

DESCRIERE

Pizza si paste fainoase. Cum sa preparam singuri acasa, preparate delicioase, pentru orice ocazie si orice dieta simplu, sigur si usor.


Pizza, careia i-a fost inchinata pe 9 februarie, propria sa zi internationala, a doua mancare preferata a americanilor dupa hamburgeri, desi considerata cvasiunanim a fi o"inventie" a italienilor, isi are probabil originile in vechea Elada, babilonienii, egiptenii si alte culturi antice din Orientul Mijlociu mancand o paine plata, pregatita in cuptoare de lut, presarata cu ulei de masline si condimente specifice, semanand mult cu pizza de azi, fiind astfel pregatita si astazi in Grecia si in Orientul Mijlociu.
Prima pizzerie, inca deschisa,"Antica Pizzeria Port'Alba", si-a avut inaugurarea pe la 1830 la Napoli..."Marinara" este prima reteta recunoscuta de pizza - prima pe care s-a pus branza - reteta ii este atribuita lui Raffaele Esposito, care lucra la pizzeria"Pietro... e basta cosi" ("Pietro... si ajunge"), inaugurata in 1880 si care mai exista si astazi, sub numele de"Pizzeria Brandi".
Aceasta carte nu este o istorie gastronomica ci un ghid util tuturor pasionatilor de mancarurile italiene.


Format: 13x20 cm
Nr. pagini: 256
Legatoria: brosata

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1887 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.