Retete & Meniuri Montignac, vol. 2

Preț: 12,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-584-342-0
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 288

Alertă stoc

*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Descriere:

Punand bazele unei filosofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant in mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.

Din cuprins:
- Introducere
- Principiile acestei carti
- Meniuri pentru trei luni
- Antreuri
- Supe
- Oua
- Felul principal: Carne, Pasare, Peste, Crustacee
- Legume si garnituri
- Salate
- Bufete si cocktailuri
- Deserturi
- Lista retetelor

OPINIA CITITORILOR

Nu există opinii exprimate. Fii primul care comentează. scrie un review
Created in 0.1828 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.