Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de definitivare in invatamantul prescolar
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
DESCRIERE
DESCRIERE
Lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de definitivare in invatamantul prescolar este elaborata cu sprijinul unei echipe formate din cadrele didactice: Carmen Luca, Camelia Vlad si Ilie Alin Birsan.
Cele 25 de teste REZOLVATE sunt realizate dupa subiectele elaborate de Ministerul Educatiei si Cercetarii – Centrul National de Evaluare si Examinare, in conformitate cu programa specifica pentru examen, valabila pentru sesiunea 2021. Examenul de definitivare se sustine pe data de 14 iulie 2021.
Examenul de definitivat, prin structura lui si prin subiectele abordate, verifica modul de insusire a tuturor acestor atributii de catre educatori. Cele 25 de teste propuse de autorii lucrarii ofera acum solutii pentru:
- cunoasterea, recapitularea, aprofundarea, fixarea materiei;
- eliminarea lacunelor existente;
- pregatirea constiincioasa pentru examenul propriu-zis, utilizand modele de teste similare celor recomandate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Comandati acum exemplarul dvs.! Cele 25 de modele de teste va ajuta:
- sa definitivati pregatirea pentru examen in timp util;
- sa treceti cu bine examenul;
- sa obtineti statutul care va deschide calea spre noi grade/performante profesionale.
Structura exacta a unui test cuprinde:
- Subiectul I, cu o parte de literatura si una de gramatica - este notat cu 60 de puncte. Fiecare punct (A, B) consta in:
parcurgerea unui text la prima vedere (lucrari reprezentative ale unor autori semnificativi din literatura romana);
- Punctul A (Limba romana) este format din 9 exercitii cu cerinte gramaticale (1. Fonetica si fonologie, 2. Punctuatie, ortografie si ortoepie, 3. Lexicologie, 4. Morfologie - a) Partile de vorbire flexibile si b) Partile de vorbire neflexibile, 5. Sintaxa - A. Sintaxa propozitiei si B. Sintaxa frazei) ce se bazeaza pe textul citat (30 puncte);
- Punctul B (Literatura pentru copii) -> redactarea unui eseu de 300-600 de cuvinte (30 puncte); In cadrul acestui subiect, candidatul trebuie sa redacteze un eseu realizat pe baza textelor apartinand autorilor din lista urmatoare: Ion Creanga, Mihai Eminescu, George Cosbuc, Ion Luca Caragiale, Octav Pancu Iasi, George Toparceanu, Elena Farago, Charles Perault, Fratii Grimm, Emil Garleanu etc.
- Subiectul al II-lea, notat cu 30 de puncte se refera la metodica activitatilor instructive educative in gradinite; acesta contine doua exercitii:
- prezentarea a trei etape ale unei activitati de invatare;
- realizarea unui eseu argumentativ de 300-600 cuvinte.
Aici se regasesc subiecte tratate conform continutului tematic din programa:
- Curriculum pentru educatie timpurie;
- Proiectarea activitatilor de invatare;
- Managementul activitatilor de invatare. Organizare si realizare;
- Evaluarea in invatamantul prescolar.
Cele mai importante atuuri pe care vi le confera lucrarea:
- este UNICA pe piata!
- este gandita si alcatuita special pentru pregatirea si promovarea examenului de definitivat educatori (teste profilate);
- contine REZOLVARI complete ale subiectelor de examen - insotite de explicatii, comentarii, atentionari, pentru a intelege si a asimila rapid si usor informatia.
Anul aparitiei: 2021
ISBN: 978-606-47-0646-1
Transport in Bucuresti
-Edituri
-Top 10
-Promoţii
-- 13,24 leiPRP: 15,40 lei
- 38,70 leiPRP: 45,00 lei
- 55,90 leiPRP: 65,00 lei
OPINIA CITITORILOR